A kiszivárgott iOS 11 GM az LTE Apple Watch-ot is bemutatja

Apple Watch Series 1 rozéarany alumíniumtokkal
Fotó: Apple

Tegnap megmutattuk, milyen információk derültek ki az új iPhone 8/iPhone Edition modellel kapcsolatban, de a kiszivárgott iOS 11 GM firmware az Apple Watch új generációjáról is elárult pár részletet.

Kedden, a nagyszabású Apple esemény keretén belül most már nagy valószínűséggel állítható, hogy az LTE (és sima) Apple Watch Series 3 is bemutatkozik. Az LTE verzióra a firmware-ben talált leírások is utalnak, mint a jelmérő, vagy a piros színű digitális korona, amely feltehetőleg az LTE antennájaként is funkciónál. Vannak egyébként további utalások a telefonos összeköttetés és a navigáció terén is, amelyek az LTE megjelenésére utalnak.
A bemutatóban szereplő modell egy Space Gray óra fekete Sport szíjjal.

Az újdonságok egy videóban is megtekinthetőek, itt is látszik, hogy az új generáció egyébként nagyjából ugyanazt hozza majd, mint a Series 2.

Utalásokat tartalmat a firmware két új tokkal kapcsolatban is, mely szerint várhatunk egy új “Blush Gold” alumínium tokot a Sport és egy Szürke kerámia tokot az Apple Watch Edition modellekhez is.

A Blush Gold szín említésre azért is érdekes, mert az új iPhone-okkal kapcsolatban is ugyanezt a színt emlegetik, nagyon úgy néz ki, hogy az új színben érkező telefon mellé egy azonos színű, új Apple Watch Series 3 is dukál.

Ne feledjétek, Apple esemény szeptember 12-én, kedden, természetesen mi is élőben közvetítjük este 7 órától.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük