Az iPhone X modelleket később szállítják ki

iPhone 8 dummy
Fotó: MacRumors

Az iPhone X, valamint az iPhone 8, 8 Plus modellek szállítása nem egyszerre fog történni, jelentette ki megbízható forrásokra hivatkozva a TechCrunch. A 10. évfordulós készülékek szállítása ugyanis csak később kezdődik.

Már hónapok óta halljuk az iPhone 8 (mint kiderült, iPhone X lesz a neve) esetleges késéséről szóló pletykákat. Ezek a híresztelések minden új iPhone esetében felbukkannak, de a kereslet kielégítésében felmerülő problémákról szóló híresztelések ebben az évben kimondottan sűrűn jelentek meg.

Az Apple szeptember 12-én megrendezésre kerülő eseményét követően a pletykák szerint szeptember 15-én, pénteken megindulnak az előrendelések és az első új iPhone-ok a következő pénteken, szeptember 22-én válnak elérhetővé. De csak az iPhone 7 és 7 Plus készülékek utódai esetében. Az iPhone X modellekre ugyanúgy le lehet adni majd a megrendeléseket, de ezek csak később, feltehetőleg október-november környékén kerülnek a felhasználókhoz.

A 2017-es iPhoneok pletykált színválasztéka
Fotó: 9to5Mac

The Wall Street Journal szerint az Apple az iPhone X esetében az OLED kijelző és a Touch ID integrálásának kérdése miatt legalább egy hónappal le van maradva az eredeti ütemtervtől. Korábban a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo is az új iPhone”súlyos” ellátásbeli hiányairól beszélt.

Hogy végül mikor csaphatunk le az új készülékekre és pontosan milyen elnevezéssel érkeznek, szeptember 12-én, kedden kiderül. Az eseményt természetesen mi is élőben közvetítjük majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük