Az Android számára rémálom az iPhone X és iPhone 8 Plus Geekbench eredményei

Az Apple múlt hét kedden bemutatott iPhone-jai az általános teljesítményt figyelembe véve (is) teljes idegösszeomlást okoznak az Android platform számára. Nem elég, hogy az iPhone 7 Plus még mindig képes legyőzni a legújabb androidos zászlóshajókat, beleértve az új Galaxy Note 8/S8-at, de itt vannak az iPhone X és iPhone 8 Plus készülékek, amelyek totális megsemmisítést végeztek a Samsung felett a Geekbench tesztekben.

A listán szereplő elnevezés szerint egy “iPhone 10,5” szerepel szinte a bemutató utáni Gekkbench teszten. Mivel hatmagos processzorról és 3GB RAM-ról van szó, az elnevezés az iPhone X, vagy iPhone 8 Plus-t takarja (az iPhone 8 ugyebár 2GB RAM-ot kapott). A készülék az egymagos tesztben 4061, a többmagosban 9959-es pontszámot ért el. Ezeket az értékeket egyébként Steve Troughton-Smith korábban megjósolta.

Az egy- és többmagos teljesítményteszten az új Apple telefonokba épített hatmagos, és a 13 inches MacBook Pro laptopokba épített kétmagos Core i7-es értékei közel megegyeznek. Ez azért elég beszédes.


MacBook Pro:

 

E gy elemző szerint valóban lenyűgöző Geekbench eredményeket kínál az iPhone X és az iPhone 8, de a valós, gyakorlati teljesítményt figyelembe véve ezeket a pontszámokat figyelmen kívül kell hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük