Tarolt az iPhone X! Az előrendelés napján az összes készülék elfogyott!

Az elképesztően magas ára miatt nem sok jövőt jósoltak az iPhone X-nek, de az OLED kijelzős modell hihetetlen nagyot menetelt: a tegnapi előrendeléses napon a készlet összes darabja elkelt.

Október 27-én 9 órakor lehetett az iPhone X-re világszerte előrendelést leadni. Olyan sokan akartak elsőként hozzájutni az Apple 10. évfordulós készülékéhez, hogy volt, aki be sem tudott lépni az Apple Online Store-ba, vagy ha mégis, már késő volt. A rendelkezésre álló készlet percek alatt kiürült. Jun Zhang elemző információi szerint Kínában az első 5 órában 5,5 millió iPhone X-et rendeltek meg. CSAK Kínában.

A szállítási idő minimum 5-6 hét, egyes esetekben a karácsonyi megérkezés is kérdéses. A hihetetlen előrendelés ellenére az Apple ígéri, hogy a november 3-i startra érkeznek az üzletekbe iPhone X készülékek, de a tegnapi tapasztalatokat figyelembe véve érdemes lesz az elsők között sorban állni.

Fotó: Apple

A hatalmas kereslet kielégítése az eddigi információk szerint valamikor 2018 tavaszára várható.

Egyébként az iPhone Upgrade Program tagjainak már október 23-án lehetőségük volt elő-előrendelni a készüléket, ők elindíthatták a folyamatot, az október 27-i éles előrendelés napján pedig csak véglegesíteniük kellett kosaruk tartalmát, így lényegesen gyorsabban végeztek az előrendeléssel, tehát nagyobb eséllyel jutottak hozzá az új modellekhez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük