Az Apple kihirdette: ezek 2017 legjobb alkalmazásai

Az év végéhez közeledve sorra kapjuk a “best of” listákat, amiket előszeretettel mutatunk meg nektek is. Az Apple a napokban közzétette saját listáját 2017 legjobb App Store, iTunes Store és iBooks Store appjairól.

Az év legjobb iPhone alkalmazása: Calm
Az év legjobb iPhone játéka: Splitter Critters
Az év legjobb iPad alkalmazása: Affinity Photo
Az év legjobb iPad játéka: The Witness

Az Év legtrendibb alkalmazásai többek között a Euclidean Lands, az IKEA Place, a Filmr – AR Easy Video Editor és az INSIGHT HEART lettek.
A legnépszerűbb ingyenes iPhone alkalmazások között szerepelnek a Bitmoji, a Snapchat, a YouTube, a Facebook Messenger és az Instagram, a legnépszerűbb fizetős iPhone appok pedig többek között a Facetune, a HotSchedules, a Tabs & Chords, az Enlight és a 7 Minute Workout Challenge.

A legjobb iPhone játékok ranglistáján helyet kapott a Super Mario Run, az 8 Ball Pool, a Ballz, a Snake VS Block és a Word Cookies is, a legjobb fizetős iPhone játékok között pedig a Heads Up!, a Minecraft, a Plague Inc., a Bloons TD 5 és a Monopoly szerepelnek többek között.

Super Mario Run
Fotó: iTunes

Az iPad legjobb ingyenes alkalmazásai a YouTube, a Netflix, a Facebook, a Facebook Messenger és a Chrome, a legjobb fizetősek pedig a Procreate, a Notability, a Toca Life: Hospital, a Toca Life: Salon 3 és a GoodNotes 4.
A legjobb iPad játékok között a Super Mario Run, a ROBLOX, a Rolling Sky, a Word Cookies! és a Bowmasters, a legjobb fizetősök pedig a Minecraft, a Geometry Dash, a Five Nights at Freddy’s: Sister Location, a Bloons TD 5 HD és az The Escapists lettek.

A teljes listát keresd az App Store-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük