Ilyen lenne a HomePod lineup?

A tavalyi WWDC-n bemutatott Apple okoshangszóró megjelenése jócskán késett, ám február 9-től elsőként az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában meg lehet majd vásárolni az eszközt.

A HomePod számára túl nagy jövőt nem jósolnak, kétségtelen, hogy nem ez lesz az Apple legnépszerűbb terméke, azonban nem érdemes szó nélkül elmennünk mellette. A tervező Martin Hajek is így gondolta és előállt három új generációs HomePod tervével.

Hajek szerint a jövőbeli lineup valami ilyesmi lehet:

  • HomePod 2: méreteiben megegyezik az első generációs hangszóróval, de Hajek elképzelései szerint jobb Siri integrációt és plusz színeket, köztük aranyat is kap.
  • HomePod +: nagyobb, legalább kétszer akkora méretű lesz, mint az előd, ennek megfelelően hangzása is kiterjedtebbé válik, valamint beépített vezeték nélküli töltést és további portokat kap (pl. LAN).
  • HomePod express: a HomePod és az iPod classic találkozása. Hordozható beépített akkumulátort képzelt bele Hajek, valamint vezeték nélküli töltést és vízállóságot.

Ezek csak a tervező elképzelései, senki ne élje bele magát, hogy hamarosan megjelennek az Apple kínálatában. Elsőként annak is örülhetünk, ha még idén elérhetővé válik hazánkban.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük