A Samsung Galaxy S9+ kamerája jelenleg a piac legjobbja?

Balról jobbra: Samsung Galaxy S9+, iPhone X és Google Pixel 2 készülékekkel lőtt képek
Fotó: DxOMark

Mikor egy erős bemelegítést követően valamelyik nagy gyártó zászlóshajója bemutatásra kerül, a világ azonnal ráveti magát és elkezdi a jelenlegi legjobb készülékekkel összehasonlítani.
Mikor a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékeit beharangozta, már tudtuk, hogy az Apple iPhone X modellje lesz az, amely a legtöbbet fog szerepelni az új androidos mobilok mellett.

A bemutató pár napja meg is történt és már szállingóznak is az első összehasonlítások. Például a DxOMark szerint a Samsung új, nagyobb méretű üdvöskéje a piacon a jelenleg legjobb kamerával felszerelt okostelefon.
A csapat által végzett teszteken a Galaxy S9+ 99 pontot kapott, ezzel megelőzte az annak idején 98 pontot szerző Pixel XL 2-t, de az iPhone X és a Huawei Mate 10 Pro készülékeket is.

Fotó: DxOMark

Jelenleg kamerában a Dxo szerint az S9+ a legjobb, tesztjeik során arra jutottak, hogy a készülék kamerája semmilyen gyengeséget nem mutat, kiváló a fotók és videók minden típusához és módjához, így egyértelműen remek választás azok számára, akiknél elsődleges szempont a kiváló minőségű fotók és videók.

A Samsung új üdvöskéi egyébként sorra nyernek a megmérettetésben, például a DisplayMate Technologies szerint a Galaxy S9 a legjobb OLED megjelenítővel rendelkezik.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük