Nem a Samsung lesz az első a hajlítható telefonok piacán?

Fotó: Telenor Magyarország

Már tudni vélték a Samsung hajlítható mobiljának induló árát is, mégis az új pletykák szerint nem a dél-koreai vállalat Galaxy X-e lesz az első a piacon.

A korábbiak szerint a Samsung jövő év elején tervezi leleplezni a forradalmi újdonságot, ez a vagy a januári CES, vagy a februári MWC rendezvények egyikét jelentheti. Most viszont olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a Huawei minden erejével arra készül, hogy beelőzze a Samsungot és ők mutathassák be elsőként a hajlítható okostelefont.

A források azt is tudni vélik, hogy a Huawei a kínai BOE Technology Group által fejlesztett hajlítható OLED kijelzőt használja majd készülékébe. Habár ez a technológia állítólag meg sem közelíti a Samsungét, nem a tökéletességre, hanem az elsőbbségre hajtanak. Elemzők szerint amennyiben a dél-koreaiak várnak februárig, könnyen beelőzheti őket a Huawei.

A limitált darabszámú hajlítható okostelefonok még nem is létező piacán tehát már ádáz harcok folynak.

A Samsung készülékéről annyit tudunk, hogy iPhone 8 Plus vastagságot kap és nyitott állapotában durván 7,3 colos lesz a kijelző, ezzel szemben a Huawei állítólagos első hely várományosát egyelőre homály fedi.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük