Ezek lesznek az idei iPhone-ok fejlesztései?

AlanNeumann

Szeptemberben mutatkoznak be az új iPhone modellek, de természetesen már régóta hallani róluk pletykákat. A friss tech jelentések is zömében az idei almás mobilokról szólnak. Lássuk, miről pletykálnak!

USB-C port
A Bloomberg egyik jelentése szerint az idei iPhone modellek Lightning csatlakozó helyett már USB-C porttal érkeznek. A Lightning 2012 óta része az iphoneosok mindennapi életének, az USB-C-re átváltást már egy ideje pletykálják, de teljes áttérés idáig nem történt.
A 11 hüvelykes iPad Pro és a 12,9 hüvelykes iPad Pro (3. generációs) készülékeken már megjelent az USB-C, így megalapozottan reménykedünk az idei iPhone-ok átállásában is.

Face-ID
Lépten nyomon hallani azt is, hogy az Apple továbbfejleszti az iPhone arcazonosítóját. A frissített Face ID-hez a vállalat új szenzort használ majd, amely jobban megvilágítja a felhasználó arcát.
Ezzel kapcsolatban szó esett már ToF 3D-s kamerákról is, de ezek elképzelhető, hogy csak 2020-ban érkeznek és a kiterjesztett valóságra építő élményekhez használhatnánk fel.

3 lencsés kamerarendszer
Szintén Bloomberg jelentés, hogy az Apple három lencsés kamerarendszert és 3D hátlapi kamerát ad majd új iPhone készülékeinek legalább egyikéhez. A harmadik kamera az elképzelések szerint külön a mélység érzékelésre fog koncentrálni, ezáltal jobb portré felvételeket és hitelesebb kiterjesztett valóságbeli élményeket kapunk. A hátlapi kamerák a híresztelések szerint 10 és 14 megapixelesek lesznek.

Továbbra is úgy tartják, hogy az Apple idén is három új modellel jelentkezik, az iPhone XR, az iPhone XS és az XS Max utódainak frissítésével.

1 comment

  1. Pingback: Ezek lesznek az idei iPhone-ok fejlesztései? – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük