Már tesztelik az iOS 12.2 harmadik bétáját

Az Apple a következő nagy szoftverfrissítése előtt még az iOS 12-t érintő apróbb változtatásokkal és esetleges hibajavításokkal is jelentkezik, jelenleg a fejlesztők az iOS 12.2 harmadik béta verzióját tesztelik.

Az iPhone és iPad új szoftvere mellett megjelentek a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 harmadik fejlesztői bétái is.

Az iOS 12.2 beta 3 újdonságai között szerepel a csoportos FaceTime ismételt engedélyezése, a Vezérlőközpont Apple TV Remote widgete új dizájnt, ahogyan a Wallet alkalmazás is frissített felhasználói felületet kapott. A News alkalmazásban új Apple News logó jelent meg, valamint a zárolt képernyőn javításra került az akkumulátor százalékos kijelzésének hibája.

Miközben az Apple még az iOS 12.2-re koncentrál, a felhasználók már lelkesen várják a következő nagy szoftverfrissítést, az iOS 13-at, bízva a számtalan új funkció megjelenésében, amely az iOS 12-ből kimaradt. Például érkezhetne a Sötét mód.

A tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 nem tartalmaz újdonságokat, a watchOS 5.2 esetében is csak a Hermés órák kapnak frissítést két új számlap képében.


1 comment

  1. Pingback: Már tesztelik az iOS 12.2 harmadik bétáját – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük