Ezé az Apple terméké az év kijelzője!

A The Society for Information Display (SID) már 25 éve dönti el, melyik eszköz érdemli az év kijelzője díjat. A SID komolyan veszi a munkáját, csak olyan kijelzők kerülnek díjazásra, amelyek a legjelentősebb technológiai fejlődést és/vagy kiemelkedő tulajdonságokat virítanak.
Idén is kiválasztották az év legjobbját, amely az Apple Watch Series 4 kijelzője lett.

Fotó: iMore

Dr. Wei Chan, a Display Industry Awards bizottság elnöke elmondta, hogy az idei nyertesek “tükrözik a technológiai innováció szélességét és mélységét”.
Az első helyet érdemlő készülék kapcsán a SID elismerését fejezte ki, hogy kijelzője ugyan 30 százalékkal nagyobb, mint az előd esetében, de az Apple Watch új LTPO technológiát használ az energiahatékonyság javítása érdekében.

“Mindamellett, hogy az eredeti dizájnt megtartották, finomítottak a negyedik generációs Apple Watch megjelenésén, továbbá új hardver- és szoftverjavításokat eszközöltek egyetlen, egységes formában egyesítve.” – nyilatkozta a SID.

A nyerteseket a Display Week esemény keretein belül, San Jose-ban jutalmazzák. Dr. Chan hozzátette, hogy az éves rendezvény lehetőséget kínál az innovatív, kijelzőket érintő újdonságok, fejlesztések bemutatására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük