Gurman listája az idei iPhone modellekről

Mark Gurman, a Bloomberg elemzője sem maradhat ki azon elemzők közül, akik már megjósolták, mire számíthatunk az Apple idén szeptemberi iPhone kínálata ügyében.

Gurman szerint is három modell kerül bemutatásra, az XS és XS Max modellek utódai Pro elnevezéssel. Ezek a készülékek széleslátószögű objektív képében megkapják a harmadik kamerát, míg az XR utódja zoom formájában csak egy másodikkal lesz gazdagabb.

Mindhárom készülék kameráinak felbontása jelentősen javul, ahogy az alacsony fényviszonyokban lőtt képek minősége is fejlődik. Az XS és XS Max utódainak videózási képessége hatalmas szintet lép, Gurman előrejelzése szerint megközelítik majd egy professzionális videokamera szintjét.
Fejlődik a Face ID, az Apple növeli az érzékelési szöget.
Az XS és XS Max modellek esetében az előrejelzések szerint visszatér egy matt árnyalat, az XR utódja pedig ahogy már hallhattuk, zöld színben is elérhető lesz.

Kapunk még gyorsabb processzorokat, hosszabb vízállóságot és kétoldali töltést, a 3D Touch helyét a Haptic Touch veszi át, valamint az idei modellek Gurman jelentése szerint még nem lesznek 5G képesek.
A Bloomberg elemzőjének előrejelzéseire érdemes figyelnünk, tekintve az eddigiek nagy részének beigazolódását. Ha minden igaz, hamarosan meg is ismerhetjük az új iPhone modelleket.

0 comments

  1. Pingback: Gurman listája az idei iPhone modellekről – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük