Melyik iPhone indul a leggyorsabban?

Fotó: YouTube/iClarified

Azt már megszokhattuk, hogy az új készülékeket megjelenésükkor a konkurencia csúcskészülékeivel azonnal összemérik, de sokszor látni olyan teszteket is, amelyekben egy gyártó összes készülékét egymással hasonlítják össze, hogy kiderüljön, az újdonságok mennyire teljesítenek jól elődeikhez képest.

Az új iPhone modellek esetében is utóbbi történt, az iClarified letesztelte, mennyire gyorsan indul el a 11-es széria a korábbi modellekhez képest.
Az összehasonlításban az iPhone 11, az iPhone 11 Pro, a 11 Pro Max, az iPhone XR, XS, XS Max, valamint az iPhone X készülékek vettek részt.

Az összes eszközön frissen visszaállított iOS 13.1.3 verzió futott és a lehető legkevesebb konfigurációval állították be őket. A készülékekbe a teszt során nem jelentkeztek be az iCloud-ba, továbbá nem engedélyeztek olyan funkciókat, mint Siri, Face ID és helymeghatározás.

A végeredmény szerint az iPhone X került ki győztesen lenyűgöző, 9,8 másodperces indulási idejével. Az iPhone XS körülbelül 16,5 másodperces indítási időt futott, míg az iPhone 11 készülékek csak 19,5 másodperccel végeztek.

Az iPhone X másodjára nyeri el a “rendszerindítási kupát”, tavaly is ez a modell nyert 11.708 másodperces idővel az akkor új iPhone XS és iPhone XS Max modellekkel szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük