Hivatalos! Az iPhone 11 Pro Max verhetetlen videózásban

A DXOMARK minden évben rangsorolja az okostelefonokat kamerájuk alapján. Idén az Apple legnagyobb méretű újdonsága, az iPhone 11 Pro Max teljesítménye az összesített fotózási és videózási rangsorban a harmadik helyre volt elég. Az első helyen a Huawei Mate 30 Pro és a Xiaomi CC9 Pro Premium Edition osztoznak, a DXOMARK véleménye szerint csúcsteljesítményt nyújtanak bármilyen mobilos fotózási vagy videózási helyzetben. Az iPhone 11 Pro Max csupán négy ponttal maradt el az első helyezettektől a maga 117 pontjával.

Ugyanakkor az oldal kijelenti, hogy az iPhone 11 Pro Max a jelenlegi legjobb választásunk lehet okostelefonnal készített videófelvételekhez, amelyet többek között a HDR felvételek rögzítésének, valamint a legtöbb esetben jelesre vizsgázott expozíciónak köszönheti. Ebben a kategóriában az első helyen végzett az Apple készüléke, ugyanúgy 102 pontot ért el, mint a Xiaomi CC9 Pro Premium Edition.

A DXOMARK elismerően nyilatkozott a készülék nagy kontrasztú körülmények közötti kiemelkedő és részletgazdag felvételkészítő képességéről is. A csapat szerint az iPhone felvételei kellemes, életszerű színeket adnak vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük