Ezeket hozta watchOS 6.1.3!

Az Apple kiadta a watchOS 6.1.3 verziót, amely néhány új funkción túl két hiba javítását is tartalmazza. Itt elsősorban az Izlandon lévő Apple Watch-tulajdonosok örülhetnek, hiszen a frissítés javította azt a problémát, amely miatt a szabálytalan szívritmusról szóló értesítések nem a várt módon működtek eddig.
Az újdonságok többek között, hogy a szoftverben már teljesen különválik az óra és az iPhone, az App Store ugyanis függetlenedett, így nem kell az órára letöltendő appokat az iPhone-ra is telepíteni.

Új, nőknek szóló funkcióval bővült az Egészség, ez a Cikluskövetés (Cycle Tracking). Ahogy a nevéből sejteni lehet, a menstruációs ciklus követésére és a termékenységi ciklusok meghatározására szolgál.

Ugyanitt elérhető a Noise, amely figyelmeztet, ha huzamosabb időn keresztül túl hangosnak ítéli a környezeti zajokat.

A Tevékenység appban új kiegészítő tabbal bővült a Tevékenységi körök, így napi teljesítményünkről már időintervallumos trendeket is láthatunk.
Új, dinamikus, még inkább testreszabhatóbb watch face-eket kaptunk, az Audiobooks alkalmazásban az Apple Booksban vásárolt hangoskönyveket azonnal hallgathatjuk is, megérkezett a közvetlen órára diktálás a Voice Memos appal, valamint a Sirin történő keresések teljes egészében már az órán jelennek meg. Újdonság még a Számológép app natív elérése és új funkciói is.

A watchOS 6.1.3 a Series 0 kivételével minden Apple Watch eszközzel kompatibilis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük