Laptop a Nokiától?

Várhatóan a közeljövőben lezárul a Nokia és a Microsoft közös üzlete, addig pedig igyekszik a cég minden fontosabb termékkel előrukkolni. A karácsonyi nagy hajrá előtt, október 22-én Abu-Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor a Nokia legújabb fejlesztéseinek bemutatására. Az eseményre több fotó is készült:

Az első bemutatott termékek között ott lesz a régóta pletykált Lumia 1520. A phablet, amely 6 colos, 1080p felbontású kijelzővel rendelkezik.

Szintén bemutatásra kerül a Sirius néven futó táblagép, amely egy 10 colos, LTE támogatással bír és indows RT alapokon nyugszik.

De ne számítsunk ennyire langyos bemutatóra, hiszen az érdekességeket mindig minden esemény végére tartogatják. Egy nemrég megjelenő kép szerint a Nokia egy laptopot dob piacra. Vagy legalábbis ez is benne van a pakliban. Ám ami még valószínűbb, az inkább az, hogy a Nokia által írt szoftverek Windows 8-as verzióinak megjelenéséről van szó. Ezt abból is következtetjük, hogy a gép képernyőjén a következő szöveg olvasható: „Nézd az akciót azon a képernyőn, amelyen csak akarod!”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük