Nyugodjon le mindenki! – üzeni a Blackberry

A BlackBerry háza táján igencsak sűrűsödnek az események és nem hinném, hogy a vezetőség nyugodtan hajtja álomra fejét. A kanadai cég körüli negatív hírverésnek hála úgy tűnik, hogy a gyártót hamarosan felvásárolják, a készülékek eltűnnek és a BlackBerry megszűnik létezni.
A hírek igencsak felborzolták a kedélyeket és a Blackberrynek bizony meg kell bírkóznia az értetlen és olykor felháborodott üzleti partnerekkel, beszállítókkal és vásárlókkal. Ehhez az igen egyszerű és mindenki számára könnyen elérhető nyílt levél formáját választották. Az üzenetet fontosabb lapokban, mint a Washington Post, a Wall Street Journal, vagy a kanadai National Post-ban tették közzé és természetesen a közösségi oldalakon is megosztották.

„Van egy nagyon fontos üzenetünk a számodra: továbbra is számíthatsz a BlackBerryre. És hogy honnan tudjuk ezt? Van elegendő készpénzünk, nincs adósságunk. Azon munkálkodunk, hogy a költségeinket 50 százalékkal csökkentsük annak érdekében, hogy egy rendkívül hatékony, ügyfélközpontú vállalatot tudhassunk a magunkénak. Igen, rengeteg kihívónk van, és tisztában vagyunk vele, hogy a BlackBerry nem mindenkinek szól. Ez így rendben is van! Ti is mindig tudtátok, hogy a BlackBerry más, hogy ez a márka megkülönböztet benneteket a többiektől….Ha megbízol abban, hogy a BlackBerry mobilod célba juttassa a legfontosabb üzeneteidet, akkor abban az egyben is bízhatsz, amit mi küldünk most neked: Továbbra is számíthatsz ránk.”

„A BlackBerry Csapata”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük