Készítsd el a saját Selfie matricádat!

selfied2

Sok új ’S’ kezdőbetűs kiegészítő alkalmazás érkezett a Facebook Messenger programhoz, amik egyszerű használatuk mellett feldobják a Facebookozgatást. Először a Selfied for Messenger alkalmazást teszteltük. Mindegyik applikációhoz szükséges az alap Facebook Messenger alkalmazás.

Egyszerű, gyors és érthető állapotjelzéseket küldhetünk ismerőseinknek a megszokottól eltérő módon. Sok matrica és hangulatjel elérhető a Matricaboltban és ezek folyamatosan megújulnak. De mi lenne, ha a saját matricáinkat tudnánk elküldeni, amin mi vagyunk rajta egy-egy állapotot kifejezve. Erre megy rá a Selfied for Messenger.

15 kis köröcske van, amibe a selfieket készíthetjük, mind alá oda van írva, hogy milyen hangulatú képet készítsünk hozzá. Így például a happy-hez értelem szerűen egy boldog kép, míg a sad-hez egy szomorú, az angry-hez egy mérges és a sleepy-hez egy álmos selfie kerül.

selfie

Miután elkészítettük a selfie gyűjteményünket, bármikor elküldhetjük a Selfied for Messenger alkalmazásból több ismerősünknek is a programban lévő Messenger gombra kattintva és készíthetünk hozzá képaláírást is.
A Selfied For Messenger alkalmazás ingyenes és kevesebb, mint 3 MB területet foglal a készülékünkön, valamint 250 értékelés alapján 4 csillagot kapott. A selfie-generáció egy új alkalmazással gyarapodott, ami még több életet visz az online beszélgetésekbe.
Töltsd le te is:

appstoredownload playdownload

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük