A Samsung Galaxy S6 edge kijelzőjénél is hiba lépett fel

Eddig a Samsung Galaxy S6 edge készülékről eddig nem hallottunk kiemelkedően negatív tapasztalatokat, szemben az S6-tal, amelynek legutóbb a fotókon megjelenő lila foltot körülvevő médiafigyelemmel kellett megbirkóznia.

A SamMobile beszámolója szerint az S6 edge is kijelző problémával küzd, de kiemelték, hogy a hiba csak a modellek egy kis számánál jelentkezett.  Az elmúlt két hétben az S6 edge egy furcsa grafikai hibát mutat, ahol a teljes képernyő olyan, mintha a színeket összemosták volna, akár egy akvarell festménynél. Az eset két hét alatt csak kétszer történt meg, de a hibától való megszabadulás egyetlen módja mindkét esetben a telefon teljes újraindítása volt.

Galaxy_S6_edge-gold

Az oldalon kifejtik, hogy a hiba fennállása alatt maga a telefon továbbra is működőképes állapotban volt. Korábban hardver problémára gyanakodtak, ám a SamMobile úgy véli, hogy ez a “kimosott” kijelző valamilyen program hibája lehet és nem feltétlenül a hardvert kell elővenni.

Igaz, a szóba forgó problémáról képet nem tudnak felmutatni, de a SamMobile hírnevére és múltjára való tekintettel elhisszük nekik. A csapat már megkereste a Samsung-ot is, de eddig még semmi választ nem kaptak.

8 comments

 1. pitti

  Nekem s6 edge+ van es a bal szelen 1cm szelessegben nem reagal a kepernyo. Mikor uzenetet akarok irni 1 es a a nem reagal.

 2. Toth csongor

  hello nekem van egy samsung galaxy s6 edge + es a kijelzon job oldalon van egy fekete pegy az vajon mi eben a keszulekben mitol jot ez elo valki tudna segiteni

 3. Balogh Sándor

  Nekem már a második s6 edge+-nál fodrozódás látható a hangszóró feletti csíknál!

 4. Faol

  Kaptam egy S6 Edge telefon, kameratesztelésre használták. A Samsung felirat alatt néha egy hajszálvékony piros csík van, és ha kicsit megnyomkodom a Samsung feliratot nyagyon recseg, ropog. Ez gyári hiba? Vagy akinél volt tesztre rontotta el??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük