Az Apple 1 milliárdnál tart!

iPhone-635x321

Az iPhone eladásokat illetően. Ugyanis már ennyi almás okostelefon talált gazdára szerte a világban. A jelentős mérföldkőről Tim Cook a vállalat aktuális negyedéves eredményeinek ismertetése után számolt be egy kis ünnepség keretén belül. Az eseményen Cook megmutatta a jelképes egymilliárdodik Apple telefont, amelyet ténylegesen valamikor még múlt héten értékesítettek.

tim-cook-1-billiont-iphone

“Az iPhone lett a történelemben az egyik legfontosabb, a világot megváltoztató sikeres termék. Többé vált, mint egy állandó kísérőtárs. Az iPhone ténylegesen alapvető részét képzi a mindennapi életünknek, és lehetővé teszi, hogy számtalan dolgot végezzünk a napunk során. Múlt héten ismét egy jelentős mérföldkövet értünk el, amikor is eladtuk az egymilliárdodik iPhone-t. Soha nem az volt a célunk, hogy a legtöbbet adjuk el, de mindig is azt vallottuk, hogy a legjobb termékeket kell készíteni, olyanokat, melyek változást hoznak. Köszönöm mindnyájatoknak az Apple-nél, hogy nap mint nap segítetek megváltoztatni a világot.” – nyilatkozta az Apple feje.

Az egymilliárd iPhone eladás 8 év alatt sikerült az Apple-nek, ám a jelenlegi helyzetet nézve a következő egymilliárd elérése már jóval tovább tarthat, ugyanis a vállalat telefonjai iránt az utóbbi időben visszaesett a kereslet és nagy valószínűséggel nem az idén szeptemberben bemutatott iPhone 6SE (vagy iPhone 7) fogja meghúzni a cég szekerét.

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük