Szuper képek az iPhone 7-ről.. Kár, hogy kamuk!

iphone-7plus-iphone-7-kamu

Már csak pár hét és az Apple végre lerántja a leplet új mobiljairól. Habár már mindenki biztosra tudni véli, hogy az iPhone 7 és 7 Plus készülékek az iPhone 6s dizájnját kapják meg, jobb kamerával (a nagyobb modell duplán) lesznek felszerelve és hiányozni fog a 3,5mm-es jack-csatlakozó, mégis szinte naponta jelennek meg “kiszivárgott” fotók róluk, csak éppen más környezetben.

Most a Cult of Mac rakta egybe a Weibo és a Letemsvetemapplem oldalain megjelent legújabb képeket, melyek lázban tartották pár napig a nagyérdeműt, de ezekről a fotókról is kiderült, hogy csupán műanyagból készült dummy készülékeket mutatnak.

iphone-7-plus-es-iphone-7-kamu

Persze, szuper az ábrázolás, az eddig megjelent infók alapján tényleg valami hasonlóra (vagy ugyanilyenre?) számíthatunk az őszi keynote-on is, de nézzük csak meg jobban a fenti képen az Apple logót mennyire “elsüllyedt” a hátlapban, ilyet biztosan nem ad ki kezéből a vállalat.

iphone-7-es-iPhone-7-plus

Egyre több Apple szakértő teszi le a voksát a szeptember 7-i bemutatóra, ami azt jelenti, hogy szeptember 9-én indul az előrendelés és szeptember  16-án már megvásárolható is lesz.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük