Milliók állnak sorba ezért a mobilért! Nem, még nem az iPhone 7-ért!

meizu-m3e

Egy-egy újabb iPhone megjelenése előtt is őrület van a Store-ok előtt, csak hogy elsőként kaparinthassák meg a rég várt újdonságot, de amilyen szintű érdeklődés 24 óra alatt egy új, noname mobilért zajlott, az Apple számára is irigylésre méltó lehet.

A Meizu kínai mobilgyártó legújabb M3E elnevezésű telefonjáért ugyanis 24 óra alatt nem kevesebb, mint 3 millió ember “állt sorban”. Vagyis regisztrált.

A szóban forgó mobil egy 5,5 colos, full HD felbontású készülék, 13 megapixeles kamerát és egész mutatós dizájnt kapott. Ezen felül nyolcmagos procival (MediaTek Helio P10 SoC, Cortex-A53 CPU), 3 GB RAM-mal, 32 gigás, bővíthető tárhellyel és 3100 mAh-s akksival érkezik.

meizu-m3e-official

A gyártó egyébként okosan csinálta: mielőtt az aktuális modell értékesítésébe kezdett volna, online akciókkal és regisztrációs időszakokkal mérte fel, ténylegesen mennyi telefont tudnak majd eladni. Ezzel a költségeket olyan alacsonyan tudják tartani (nincs felesleges kiadás, felhalmozott raktárkészlet), hogy nevetségesen minimális vételárakkal tudnak dolgozni.

Az M3E bejelentését követően minden érdeklődő regisztrált annak érdekében, hogy vásárolhasson a készülékből. 24 óra alatt pedig több mint 3 millió regisztráció érkezett. A vételár átszámítva mindösszesen  196 dollár, azaz nagyjából 50 ezer forint. Az értékesítés ma indul.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük