Lesz Space Black iPhone 7 is?

space-black-iphone7-hajek

Már csak kettőt kell aludni és indul az Apple keynote, amelyen végre pontot tesznek a hónapok óta tartó pletykaáradat végére és bemutatkoznak az iPhone 7 és 7 Plus készülékek. Többek között. Ugyanis állítólag az Apple Watch 2, az új fülhallgató,  5K-s monitor, az új MacBook Air és új iMac is érkezik a mobilok mellé. Így picit zsúfoltnak tűnik a bemutató, meglehet, hogy ennyi mindent nem is mutatnak be.

Na de vissza az iPhone 7-hez, ugyanis a napokban előkerült egy korábban pletykált hír, mely szerint új színben érkezik a mobil. Korábban kékről (Deep Blue) beszéltek, majd egy fényes fekete, Space Black árnyalatról, de mindkettőt el is vetették.

deep-blue-iphone

Macotakara

Most azonban visszatért az előbbi hír, vagyis hogy egy Space Black  (ugyanaz az árnyalat, mint a 2013-as Mac Pro vagy az Apple Watch) modell is várható.

Space Black Apple Watch/Apple.com

Space Black Apple Watch/Apple.com

A hírt a japán Macotakara közölte, de a megelőző pletykákkal ellentétben, melyek arról szóltak, hogy a legnépszerűbb Space Grey szín kerül lecserélésre, azt állítják, hogy ötféle színből választhatnak a felhasználók, tehát megmaradnak a régiek és mellé jön az új is.

Macotakara

Macotakara

A Macotakara azt is megírta, hogy mindkét iPhone optikai képstabilizátort is kap, valamint a CMOS szenzor is nagyobb lesz, 1/3.06 colost használnak majd az 1/3.2 colos helyett.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük