Az összes Mac-be beépítik a Magic Keyboard-ot?

macbook-magic-keyboard

9to5Mac

Bemutattuk korábban az Apple Magic Keyboard elnevezésű kiegészítőjéről, melyet a Sonder startuppal együtt fejlesztene ki. Lényege, hogy minden egyes billentyűzetén egy e-ink kijelző található, így a billentyűkön megjelenő karakterek a felhasználó igényeitől függően változhatnak, figyelembe véve, hogy éppen milyen nyelven használja a billentyűt, vagy milyen alkalmazást futtat a gépén.

magic-keyboard-apple

A Wall Street Journal-nak hála most még több infót tudhatunk meg a billentyűzetről. Értesüléseik szerint a Magic Keyboard témában október 11-én, Kínában kezdett el tárgyalni egy ütős hármas: az Apple, a Sonder és a Foxconn. Ha a pletykáknak hinni lehet, akkor a trió megegyezett, hogy a technológia a MacBook-okba kerülne bele, az Apple 2018-ra az összes gépét, még a legolcsóbb Air-eket is felszerelné ezzel a billentyűzettel.

Ez a lépés kifizetődőbb lenne, ugyanis míg egy különálló billentyűzetért nem biztos, hogy ugrálnának, addig az egész Mac-lineup ilyen jellegű megformálását már sokan örömmel vennék. Vagy nem?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük