Nem lesz kész a vezeték nélküli töltés technológia az iPhone 8 szeptemberi bemutatójáig?

Koncepció
GizBot

Nagy boldogan jelentettük be, hogy az iPhone 8 vezeték nélküli töltéssel érkezhet és habár a spekulációknak nem gyakran hiszünk, ezt az opciót annyira várjuk, hogy már-már készpénznek vettük.

A J. P. Morgan elemzője, Harlan Sur azonban letörte jó kedvünket, mert szerinte a technológia nem lesz kész az új iPhone őszi debütálására.
A legfrissebb hírek szerint az Apple és a Broadcom chipgyártó cég közösen dolgoznak egy egyedi tervezésű vezeték nélküli töltési rendszeren, melyet az iPhone termékcsaládba szánnak. Sur szerint a következő generációs vezeték nélküli töltési megoldáson elég rég óta, nagyjából két éve ügyködnek és nem lesz kész a szeptemberi bemutatóig. Az elemző úgy gondolja, hogy az Apple késleltetheti az integrációt a Samsung Galaxy Note 7 fiaskó miatti aggodalmaik végett.

“Úgy véljük, az üveg hátlap kedvez a vezeték nélküli töltésnek, mivel csökkenti a jelinterferenciát a fém burkolattal szemben.” – írja jelentésében Sur.

Annak ellenére, hogy Sur mit jósol, mi mindenesetre úgy gondoljuk, hogy az Apple kiadja a vezeték nélküli töltést valamilyen formában az idei új iPhone 8-ban.

Forrás: AppleInsider

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük