Fotón az iPhone X Plus kijelzője?

Jó párszor lehetett már hallani az Apple idei új mobiljairól. A legtöbbször visszatérő pletyka, hogy a vállalat idén is három új iPhone-t dob a piacra:

  • a tavaly bemutatott iPhone X modell egy frissített változatát 5,8 colos OLED kijelzővel,
  • ennek nagyobb testvérét, amely talán iPhone X Plus névre hallgat majd, 6,5 colos, szintén OLED megjelenítővel és
  • az előzőekkel külsőben megegyező, 6,1 colos LCD panellel érkező iPhone-t is.

Az LCD kijelzős modellel kapcsolatban a Nikkei még tavaly decemberben azt állította, hogy készülék hátlapja fémből lesz és különböző színekben érhetjük majd el. A fém alkatrész beszállítójaként a Pegatron egyik leányvállalata, a Casetek került megjelölésre, amellyel szoros összefüggésben egy másik forrás azt állította, hogy a cég már teszteli is az LCD modellek új burkolatát.

Fotó: KGI Securities

Az LCD kijelzős iPhone mellett az OLED modellekről is hallani, újabban a MacX oldalára került fel egy friss fotó, melyen állítólag a nagyobb méretű iPhone X kijelzőjének panele és digitalizálója látható. Az alábbi képen a flex kábelre közelítve kiolvasható dátumkód szerint 2017 46. hetében, vagyis tavaly novemberben gyártották.

A panelek gyártóival kapcsolatban legutóbb az LG neve is felmerült, az Electronic Times értesülései szerint a nagyobb, 6,5 colos készülék kijelzőjének beszállítója az LG Display lesz.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük