Ha unnátok az idei iPhone pletykákat, itt vannak a 2019-es híresztelések

Az OLED iPhone X
Fotó: Apple

Az eddigi menetrendet követve az Apple nagy valószínűséggel idén is szeptemberben mutatja be új iPhone készülékeit a közönség számára. December óta szinte folyamatosan bombáznak bennünket az idei készülékekkel kapcsolatos híresztelésekkel, amelyek között azért megbújik néhány 2019-es kínálatot érintő pletyka is. Most is újabb információkkal lettünk gazdagabbak a jövő évet illetően, hozzuk is őket:

Először is az a hír járja, hogy míg idén 2 OLED, 1 LCD modellt, addig jövőre már 3 OLED modellre számíthatunk. Mondjuk az már eleve kérdéses, hogy az Apple 2019-ben is 3 modellt mutat-e be egyszerre, de vonatkoztassunk el ettől. Szóval minden 2019-es modell OLED lesz, tehát jövő évre az Apple beteljesíti az OLED technológiára történő átállást.

“Az Apple nemrég megkezdte a 2019-es iPhone modellek tervezését és úgy döntött, mindhárom típusban alkalmazza az OLED technológiát.” – olvasható az ET News oldalain.

Habár ez egyelőre pletyka szinten mozog, a befektetők komolyan veszik, ugyanis a kapcsolódó részvények értékének egy része változott a hír nyilvánosságra kerülését követően.

A másik híresztelés már május elején is szárnyra kapott és a kamerát érinti. Ezek szerint tripla hátoldali kamerát kapnak a jövő évben megjelenő iPhone modellek.

Koncepción a tripla kamera
Fotó: iDropNews

Az Economic Daily News értesülései szerint ez az új háromlépcsős kamerarendszer lehetővé teszi majd a fejlett 3D-s érzékelést.

Ezzel a technológiával nem az Apple lenne az úttörő, ugyanis a Huawei új P20 Pro kamerája az első, amelyik hátoldali tripla kamerát kapott.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük