Lebukott az Apple! Szeptemberben 4 új iPhone-t mutatnak be?!

Koncepció a 2018-as LCD iPhone modellek színválasztékáról
Fotó: 9to5Mac

Volt róla szó korábban is, hogy az Apple nem három, hanem négy új iPhone modellt mutat be idén, de az augusztus eleji hírek szerint a negyedik modell Kínában lesz csak elérhető. Az Economic Daily News akkori értesülései szerint Kínába két LCD modell érkezik, egy szimpla és egy dual SIM változat.

Most ismét felbukkant ez a bizonyos négyes szám, ám ezúttal a modellek nevével is. Az Xcode 10 új bétájában Gilherme Rambo fedezte fel a 4 új iPhone-t a következő elnevezésekkel és méretekkel:

A fentiek szerint nem csak az iPhone X frissül egy 5,8 és 6,5 colos OLED, valamint egy iPhone X-szerű 6,1 colos LCD modellel, de az iPhone 7 is iPhone xx vagy iPhone SE2 néven. Utóbbiról eddig az égvilágon semmit nem hallottunk, a modell az iPhone 6s kiváltására érkezik, legalábbis erre lehet következtetni a neve mellett szereplő LCP (Low cost phone – olcsó telefon) rövidítésből.

Fotó: 9to5Mac

A német Macerkopf értesülései szerint az új iPhone készülékek előrendelése szeptember 14-én indul, ebből következtethető, hogy a bemutató szeptember 11-én vagy 12-én lesz. Hogy miért inkább 12, azt korábbi cikkünkben kifejtettük.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük