A felhasználók 10%-a frissített eddig az iOS 12-re

Három napja frissíthetjük készülékeinket az új iOS 12 szoftverre, amelyet az első 48 órát követően az iOS felhasználók eddig 10%-a tett meg.

A Mixpanel által összegyűjtött adatok alapján arra lehet következtetni, hogy a felhasználók megfontoltabbak az iOS 12-vel, mint annak idején az iOS 11 és iOS 10 szoftverekkel voltak. Az iOS 11-et annak idején az első 24 órában már a felhasználók 10%-a telepítette, míg az iOS 10-et 2016-ban 24 órán belül az eszközök 14,45 százalékára telepítették.


A lassabb terjedés az új szoftver esetében várható volt, a tavalyi iOS 11 problémák után inkább kivárnak a felhasználók. Az eddigi tapasztalatok szerint azonban a frissítés stabil, nem érkeztek panaszok. Ráadásul az iOS 12 jelentős sebesség- és teljesítményfejlesztést jelent a régebbi eszközök számára.
Az iPhone 6 Plus-on például az alkalmazások 40 százalékkal gyorsabban indulnak, míg a billentyűzet akár 50 százalékkal gyorsabban jelenik meg, a kamera megnyitása zárolt képernyőről pedig 70 százalékkal gyorsabb lehet.

A hétvége jelentősen megemelheti a frissített készülékek számát, a korábbi tapasztalatok szerint az első hétvégén többen mernek frissíteni.


1 comment

  1. Pingback: A felhasználók 10%-a frissített eddig az iOS 12-re – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük