Az új iPhone-ok kevesebb ideig bírják, mint az androidos versenytársak

Fotó: Tom’s Guide

Az iPhone Xs és Xr modellekről az áruk ellenére csupa jót hallani, ám a Tom’s Guide akkumulátor tesztjéből kiderült, hogy nem minden téren sikerült az Apple-nek jót összehozni.

A bemutatón arról beszéltek, hogy az iPhone Xs 30, míg az iPhone Xs Max 90 perccel bírja tovább, mint az iPhone X. Ez eddig biztató, de mi a helyzet, ha androidos készülékekkel állítjuk szembe?

A tesztben minden készüléken ugyanazt hajtották végre: 150 nites fényerősség mellett 4G sebességgel neteztek, miközben az automatikus fényerő beállítást kikapcsolták az eszközökön.

Egy feltöltéssel a Huawei P20 Pro bírta legtovább, az ő eredménye 14 óra 13 perc. Ezt követte a Google Pixel 2 XL 12 perc 09 másodperccel, míg a harmadik a Samsung Galaxy Note9 lett 11 perc 26 másodperccel.
Az iPhone Xs eredménye ehhez képest siralmas, 9 óra 41 perc, az Xs Max mentette meg némileg az Apple becsületét 10 óra 38 perces idővel.

Habár az iPhone X nem szerepelt most a megmérettetésben, az Apple kijelentését letesztelték és kiderült: az iPhone X 10 óra 49 percen át bírta egy teljes feltöltéssel, így az idei modellek mégsem jobbak akkumulátor szempontjából a tavalyi zászlóshajónál.


1 comment

  1. Pingback: Az új iPhone-ok kevesebb ideig bírják, mint az androidos versenytársak – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük