Az Apple lejjebb viszi az iPhone XR árát!

Fotó: AlanNeumann

Amint azt már tudjuk, az Apple idén ősszel bemutatott új okostelefonjainak eladásai minden várakozáson alul teljesítenek. 

Az iPhone XS és XS Max modellek számára az elemzők eleve nem jósoltak nagy sikereket, a színes, olcsóbb változat XR-ben látták a reménységet. Ez azonban gyorsan elszállt, ugyanis az LCD készülék sem fogy olyan jól. 

Az Apple korábbi hírek szerint ismét a gyártósorra hívta a már eltemetett iPhone X modellt a lerendelt OLED panelek megmentésére, az XR számára pedig egy másfajta stratégiát eszelt ki: máris lejjebb vitte a készülék árát.

Fotó: Tom’s Guide

Mielőtt dörzsölnénk a markunkat, sajnos rossz hír, hogy mindezt csak Japánban tette meg a vállalat. Itt az Apple felhasználók továbbra is az iPhone 8 szériáért rajonganak, a cupertinói vállalat ettől az árcsökkentéstől várja, hogy a japánok is elkezdjék az új készülékek legalább egyikét vásárolni.

A szakértők úgy gondolják, hogy az alacsony eladási számokat az új iPhone modellek horrorisztikusan magas árai produkálják, hiszen hiába jók az új Apple telefonok, az átlag ember számára szinte megfizethetetlenek.


1 comment

  1. Pingback: Az Apple lejjebb viszi az iPhone XR árát! – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük