Továbbra sincsenek rendben az iPad Pro modellek!

Még 2018 december végén derült ki, hogy egyes iPad Pro készülékek eleve hibásan, görbülten érkeztek a felhasználókhoz. Az Apple akkori reakciója szerint teljesen rendben volt a jelenség, nem magával a termék strapabíróságával van a baj, hanem a gyártás egyik mellékhatásáról van csak szó és természetesen cserélik a sérült termékeket.

Ám a botrány nem csitult és egyre több felhasználó jelezett más jellegű problémát főleg a 2017-es és a 2018-as iPad Pro modellekkel kapcsolatban. Többek között olyan jelenségeket jelentettek, mint például a táblagépek nem reagáltak az érintésekre, bizonyos billentyűk (legtöbben az “o” és a “k” betűket jelölték meg) csak a sokadik alkalom után reagáltak és jelentek meg a képernyők, vagy az oldalak lapozása akadozott.

Az egyik felhasználó arra panaszkodott, hogy a problémák néhány héttel ezelőtt kezdődtek és folyamatosan csak romlik a helyzet, már ott tart, hogy a kijelző állandóan lefagy.
Egyes felhasználóknál az Apple Store-tól kapott cserekészülékeknél is ugyanezek a hibák jelentkeztek. Az Apple egyelőre nem reagálta le az újabb hibákat.

1 comment

  1. Pingback: Továbbra sincsenek rendben az iPad Pro modellek! – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük