Újabb balhé az összehajtható Samsung okostelefonok körül

Ma este végre bemutatkoznak az Apple új iPhone modelljei, míg megismerjük őket, itt egy kis Samsung pletyka.
A Galaxy Fold említésekor sokan már a homlokukra csapnak, vagy legyintenek egyet, hiszen volt pár kanyar az összehajtható készülék körül. A kezdetekkor a sajtó képviselőinek kiküldött darabokkal voltak bajok, amelyek miatt el is tolták a boltok polcaira kerülés dátumát. Terveik szerint az Apple keynote-al egy időben tették volna (újra) elérhetővé a készülékeket, de úgy néz ki, újabb probléma adódott, ugyanis erősen limitált darabszámmal jelentkeztek a szolgáltatóknál.

Hallani lehetett a pénteki dél-korei sikeres startról, amely során elkapkodták a készletet, de a Korea Herald szerint ez nem volt nehéz, ugyanis értesüléseik szerint összesen ezer darabot kaptak csak a mobilszolgáltatók.
Az Egyesült Államokbeli felhasználók már nem voltak ilyen szerencsések, a Samsung az utolsó pillanatban véglegesen visszamondta a Fold összes előrendelését, kártérítés gyanánt pedig saját webshopjában elkölthető 250 dolláros kupont ajánlott fel. Ígérik ugyan szeptemberre a megjelenést, de pontos dátumot nem tudni, csak egy szeptember 27-i pletykált időpontot. A Samsung tájékoztatása szerint az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, valamint Szingapúrban szeptember 18-án jelenik meg a készülék.

A Galaxy Fold esetében a limitált készlet igencsak úgy látszik, hogy gyártási nehézségek miatt alakult ki, amely miatt valószínűleg még több felhasználó pártol majd el tőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük