Itt a watchOS 7! Ezek az új funkciói:

Az óra számlapja testreszabható és megosztható iMessage vagy link segítségével emailben, weblapon és különböző közösségi médiafelületeken.

Az alvásfigyelés funkció (a gyorsulásmérő szenzor segítségével) automatikusan megállapítja, hogy mennyi időt töltesz alvással, amit ébredés után adatvizualizáció segítségével a korábbi napok alvásmennyiségével is összehasonlíthatsz.

Az automatikus kézmosás-detektálás (mozgásérzékelés, hangfelismerés és gépi tanulás segítségével) képes felismerni, ha használója éppen kezet mos, és figyelmeztet is arra, hogy ez legalább 20 másodpercig tartson. Sőt, hazaérkezéskor is figyelmeztet arra, hogy kezet kell mosni. A Health app pedig rögzíti a kézmosások gyakoriságát és hosszát.

A Workout app 4 új edzéstípussal bővült (alapedzés, tánc, funkcionális erősítés és levezetés), amelyeket pulzusszámmérő és testreszabható mozgás algoritmusok támogatnak. A kalóriafelhasználás pontos mérése érdekében egyszerre több szenzor (a pulzusszámmérő, a gyorsulásmérő és a giroszkóp) adatait is kombinálja.

A Noise app figyelmeztetést küld a felhasználónak, ha a fül-/fejhallgató használata során megközelíti a még biztonságos heti időtartam határát (mindezt a hangerő figyelembevételével együtt).

Forrás: apple.com

Okosóra tartozékok az iCuccokStore oldalon.

Egyéb akciós termékek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük