iPhone akkumulátor teszt videóval

ios-7-charging-featured1Klaus Jacobsen csinált nekünk a saját iPhone 5 készülékével egy jó kis összehasonlító videót, melyben azt taglalja a Geekbench teszten keresztül, miként is dolgozik az akkumulátorunk. Azaz pontosan mennyi idő telik el a Geekbench akkumulátor teszten 100%-ról 0%-ra merülésig. Ezen időtartamon keresztül végig dolgozik a telefon.

Először a 8.0.2-es rendszerrel futtatta le, ahol 2 óra 56 perc volt az élettartam, majd frissítette a készülékét 8.1.3-ra a jelenleg hivatalos update-re, ahol 3 óra 50 másodperc volt az idő.

Majd jöttek a megjelent beta rendszerek, értelem szerűen a 8.2 beta 5 következett a sorban, mely visszaesést mutatott a maga 2 óra 56 percével. Legvégső sorban pedig a legutóbb megjelent 8.3 második bétája esett teszt alá, melyet timelaps videóként rögzített, így végignézhetjük némi gyorsításban az egész tesztet, mely 2 óra 54 percet vett igénybe.

Azt azért szögezzük le előre, a béta rendszerek a megjelenésig módosulhatnak, így a végső megjelenés után ez az üzemidő nőhet, és személy szerint bízom benne, hogy pozitív irányba lesz is változás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük