Összehasonlító videón három iPhone 7 változat

iPhone-7-Pro-Plus-basic

Hat hét. @evleaks szerint már csak ennyi van hátra és indul az őszi Apple keynote, amelyen bemutatásra kerül az új iPhone 7 és nagy valószínűséggel az Apple Watch 2 is.

A naponta megjelenő hírekben kezdünk elveszni, de ami biztosnak tűnik, az a 3,5mm jack-csatlakozó eltűnése, a megváltozott antennasáv, a nagyobb kamera és a két méret. Ez utóbbi most újra kérdésessé vált, ugyanis a legújabb információk visszatértek egy régebbi híreszteléshez, mely szerint a nagyobb, 5,5 colos változatból két modell is lesz (Pro és Plus). Egy friss összehasonlító videón már a korában pletykált harmadik készülék is szerepel.

A videón egy 4,7 colos arany, valamint két nagyobb – egy ezüst és egy rózsaarany – iPhone 7-et hasonlítanak össze. Utóbbiakból az egyik kamerája egy-, míg a másiké kettős lencsével van ellátva.

Érdemes megjegyezni, hogy a videón szereplő mobilok az A1429 típusszámot viselik, amely az iPhone 5 egyik (európiai GSM) modellének száma, a videón szereplő készülékek minden bizonnyal próbamodellek.

Hogy lesz-e harmadik készülék, egyelőre bizonytalan, de az biztos, hogy az Apple a jövő hónapban bemutatja az iPhone 7 és 7 Plus modelljeit, Evan Blass szerint az előrendelés szeptember 9-én, míg a forgalmazás szeptember 16-án indul, ennek alapján a keynote szeptember 6 vagy 7-én esedékes.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük