Az iPhone 7 Plus vagy a Samsung új készüléke, az S8 gyorsabb? És még másik két teszt…

 

A Samsung legnagyobb meglepetésünkre a tervezettnél előbb jelentette be Galaxy S8 és S8+ készülékeit. A mobilok hamarosan megvásárolhatóak és szokás szerint sorra fognak záporozni a tesztek, melyekben az Apple okostelefonjaival hasonlítják majd össze.

Az első összehasonlító videókra azonban nem kellett sokáig várni, az EverythingApplePro már rá is tette a kezét egy új Galaxy S8-ra és el is készült a leginkább fontos megmérettetés: a sebességteszt.
A tesztben az iPhone 7 Plus szerepel a Samsung új zászlóshajója mellett, az összehasonlítás a szokásos módon zajlik, mindkét mobilon ugyanazokat az alkalmazásokat indítják el és a stopperrel mérik a betöltési időt. A tesztben persze a multitasking kezelés is le lett csekkolva, ugyebár ezzel gyorsan átválthatunk egyik alkalmazásról egy másikra, majd mikor visszaváltunk az eredeti appra, ott folytathatjuk a munkát, ahol abbahagytuk.

A mérleg túlnyomórészt az iPhone javára billen, az új Galaxy például eléggé hisztis volt, ha több nagy játékot is elindítottak rajta egymás után, de nézzük az eredményeket:

Egyébként a csapatnak már elkészült egy törés- és egy kamera tesztje is, előbbiben a két Plus készülék, míg utóbbiban a sima S8 és az iPhone 7 Plus szerepelnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük