Továbbra is fenntartják, hogy a Touch ID az iPhone 8 hátoldalára kerül!

iPhone 8 koncepció/Benjamin Geskin

Konkrétan sokkolta a világot, mikor először jelentek meg hírek az iPhone 8 Touch ID hátlapi elhelyezkedéséről. Valljuk be, se nem praktikus, se nem esztétikus. Persze pletyka révén a szeptemberi bemutatóig bízhatunk, hogy nem így lesz, de a legfrissebb információk is ezt a sajnálatos felvetést erősítik meg.

A Hong Kong-i brókerház, a CLSA elemzői szerint ugyanis továbbra is “nagy esély” van rá, hogy a szenzor az okostelefon hátulján kap helyet.

“Beépítik a kijelzőbe a Touch ID-t? Nem hisszük.
Mind a Samsung, mind az Apple megpróbálták az ujjlenyomat-érzékelőt a 2017-es, teljes képernyős OLED kijelzőkbe beépíteni, de ez a technika jelenleg még éretlen. Egyesek úgy gondolják, hogy a Touch ID eltávolításra kerül az iPhone 8-ból, és a 3D érzékelés lép a helyébe. A legfrissebb ellátási láncoktól származó jelentéseink viszont azt mutatják, hogy az iPhone 8-ban a szenzor biztosítja továbbra is a felhasználók biztonságát és szükség van rá az Apple Pay végett, de nagy esély van rá, hogy hátulra helyezik el, mint a Samsung Galaxy S8 esetében.” – vázolják Sebastian Hou és Brian Chen elemzők.

A CLSA ábrázolta is, hogyan képzeli el az iPhone 8 hátoldalán az Apple logó alatt helyet kapó Touch ID azonosítót.

Az ábra függőlegesen elhelyezett dual kamerát is mutat, ami már sűrűn pletykált iPhone 8 funkció. A méretek tekintetében is formáltak véleményt, szerintük 144 mm magas és 71 mm széles, így kissé nagyobb lesz, mint az iPhone 7, de kisebb, mint egy iPhone 7 Plus.

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük