Az iOS 11.1 meghozza a várva várt akkumulátor élettartam javítást!

Legalábbis az iDeviceHelp által elvégzett tesztből ez derül ki. A videóban a mindenki számára telepíthető iOS 11.0.3 és az iOS 11.1 beta 4-et futtató iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus készülékek akkumulátor idejét vizsgálják úgy, hogy minden program futtatását megszüntetik, majd elindítják a stopperórát, miközben a kijelző fényerejét nem hagyják automatikusan kikapcsolni.

Amellett, hogy az iOS 11 számos újdonságot és fejlesztést hozott az iPhone és iPad készülékekre, a felhasználók a telepített készülékek mintegy 60 százalékának esetében az akkumulátor üzemidő csökkenésére panaszkodnak. Ezt az Apple nem hagyta annyiban és a korábbi ígéretekhez híven úgy tűnik, az iOS 11.1-ben megoldódik a probléma.

 

Az eredmény:

Az iOS 11.1. drasztikusan javítja az akkumulátorok élettartamát az összes iPhone készüléken.

 

 

Az iOS 11.0.3-mat futtató készülékek közel 5 órás munka után merültek le, közülük is az iPhone 6 Plus bírta a legtovább.

Fotó: YouTube/iDeviceHelp

Az iOS 11.1 beta 4-el viszont a készülékek 2, az iPhone 8 Plus pedig 4 órás extra akksi élettartamot nyert. Ez persze nem feltétlen jelenti azt, hogy az iPhone 8 Plus 4 órával tovább bírja majd, hiszen azt ne feledjük, hogy a mindennapi telefon használat nem merül le a stopperóra futtatásában.

Lecsekkolták az iOS 11.1 beta 4 és beta 5 közötti akksi üzemidő különbséget is, de számottevő eltérést nem tapasztaltak.

 

Mivel az Apple kiadta az iOS 11.1. GM verzióját, a mindenki számára elérhető, hivatalos verzió megjelenésére és ezzel együtt az akkumulátor üzemidejének javulására napokon belül számíthatunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük