Az Apple szerint idén ezeket kellene a fa alá tenned!

A Fehér Ház ünnepi készülődése 2014-ben
Fotó: Time/Brooks Kraft

Az Apple idén is létrehozta ünnepi aloldalát, ahol ajándékötletekkel szolgál a karácsonyfa alá. A marketing szöveg szerint “Tedd varázslatossá az ünnepeket olyan ajándékokkal, amelyekkel valóra válnak szeretteid álmai.”.

Az első termékek között természetesen az új iPhone-ok, az iPhone 8, 8 Plus és az iPhone X szerepelnek (utóbbit ha szeretnéd karácsonyra, érdemes mielőbb megrendelni, jelenleg 2-3 hét a hivatalos szállítási idő).

Fotó: Apple

Az iPhone tartozékok is menők, itt van például az AirPods, de kiemelt ajánlatban szerepelnek az új iPhone X-hez kínált bőr- és szilikon tokok is.

Természetesen egy Apple Watch Series 3 sem hiányozhat a fa alól (ha már veszel egy iPhone-t, legyen teljes a szett). Ha pedig már van, akkor egy (vagy több) új szíjjal is meglepheted szeretteidet.

Fotó: Apple

Vehetsz iPad Pro-t is, valószínűleg azzal sem nyúlsz mellé, ehhez társíthatsz Apple Pencil-t, tokot, vagy billentyűzetet is.

Fotó: Apple

Ne feledkezzünk meg a Mac termékcsaládról sem, tökéletes választás a MacBook Pro, amihez azért kell egy táska meg egy Beats füles is.

Fotó: Apple

Ha egész családnak szóló élményt akarsz, csakis az Apple TV 4K az, ami szóba jöhet.

Fotó: Apple

De amúgy tökéletes választás az App Store-ajándékutalvány, a drón,Lifeprint fotó- és videónyomtató, de még pl. a szelfibot csillaga sem áldozott le. 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük