“Made in India”: az új iPhone SE2 Indiában készül

iPhone SE első generáció
Fotó: Apple

Habár sokan számítanak rá, az iPhone SE második generációja a legtöbb eddigi híresztelés szerint nem fog idén tavasszal bemutatkozni. Ugyebár egyesek úgy vélik, az Apple március 27-i “tanulmányi kirándulásán” tartott meglepetés eseményen bemutatják a készüléket, de a Tekz24 friss jelentése szerint erre semmi esély az indiai kormány késleltető politikája miatt.
Biztos forrásokra hivatkozva ugyanis eddig az a hír járja, hogy a készülék teljesen “Made in India” okostelefon lesz, az összeszerelésért a Wistron felel.

Habár az iPhone SE2 tényleg szerepelt a “mire számítunk március 27-én” listán, a nap oktatási fókusza miatt elsősorban új iPad-ek és Mac-ek bemutatására számítunk.


Más megközelítést figyelembe véve nehezen elképzelhető, az Apple egy új készüléket a viszonylag alacsony kapacitású indiai létesítményben szerelteti össze teljes egészében, ahogy az is, hogy a vállalat fejet hajt a fent megnevezett “kormányzati politikák” előtt és hagyja, hogy útját állják egy világméretű termékbevezetésnek.

Az iPhone SE 2 állítólag A10 processzorral, 2 GB RAM-mal, valamint 32 GB-os vagy 128 GB-os tárolási konfigurációval érkezik. Ha egyáltalán valóban idén érkezik..


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük