Állítólag ez az év legjobb mobilja!

Fotó: EISA

Mindenki a legjobb akar lenni. Legjobb kijelző, legjobb kamera, leghosszabb akkumulátor élettartam és még sorolhatnánk. Összességében minden gyártó arra törekszik, hogy az övé legyen a világ legjobb mobilja.

Az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA-European Image and Sound Association) idén is kiválasztotta az év legjobb okostelefonját. Az EISA Best Smartphone 2018-2019 díját viszont nem az Apple, de nem is a Samsung készülékeinek egyike zsebelhette be. A nyertes ugyanis a Huawei P20 Pro. A díjat elsősorban fotózási képességeinek és az okostelefonok között elsőként megjelenő, tripla Leica kamerarendszerének köszönheti.

Huawei P20 Pro
Fotó: Huawei

“A P20 Pro készülék nemcsak a leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefon, de karcsú dizájnjával és nagy akkumlátorkapacitásával tökéletes társ a mobilfelhasználók számára, valamint a fényképezés területén is az élen jár. A Huawei P20 Pro forradalmi 40+20+8 MP-es tripla Leica kamerával rendelkezik, ezenkívül 3-szoros optikai és az 5-szörös hibrid zoom-olásra képes, valamint olyan innovatív funkcióval is rendelkezik, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizátor.”

A Huawei a díjat az IFA szakkiállításon, Berlinben veheti majd át augusztus 31-én.

Az EISA véleménye egyébként nem elhanyagolható, mivel a világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömöríti egybe. 2017-ben a Samsung Galaxy S8/S8+ páros kapta ugyanezt a díjat.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük