Kuo szerint ez vár ránk az Apple keynote-on

Ming-Chi Kuo új kutatási feljegyzést tett közzé, melyben a közelgő Apple termékekről ír, beleértve az új iPhone, iPad Pro, Apple Watch és MacBook modelleket.

Az iPhone-ok esetében még mindig három új modellre várhatunk, de az LCD kijelzős változat értékesítése csúszni fog az összeszerelésben és a kijelzőkben tapasztalt minőségbeli problémákra hivatkozva. A alacsonyabb árazású modellek csak szeptember végén vagy október elején kerülnek a boltok polcaira. Kuo szerint az iPhone-ok dobozaiban 5W-os töltésre képes Lightning kábel kap helyet.

iPhone Xc dummy
Fotó: Twitter.com/Ben Geskin

Az iPad Pro modellek megkapják a Face ID-t és Kuo elvárásai szerint az Apple a Lightning portot USB-C-re cseréli. Az új Pro modellek dobozában 18W-os gyorstöltő kábel is lapul majd.

iPad Pro koncepció
Fotó: Álvaro Pabesio

Az Apple Watch következő generációja kerámia hátlapot, vékonyabb kávát és elektrokardiológiai (ECG/EKG) funkciókat kaphat.

Fotó: 9to5Mac

Az olcsó MacBook modellek esetén Retina kijelzőről és Touch ID hitelesítésről beszél. Kuo szerint a készülék esetében a Touch Bar-t nélkülözni fogják. Kuo szerint az új modell helyettesítheti az aktuális 12 hüvelykes MacBookot.

Végül Kuo továbbra is számít a régóta várt AirPower töltőpadra és az új AirPodsokra, amelyeket szerinte az év végéig kiadásra kerülnek.

A szeptember 12-i bemutatón az iPhone-ok mellett az Apple Watch új szériájának bemutatására számítunk leginkább, az iPadek és a MacBookok leleplezésére inkább október-november környékén.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük