Így fog kinézni az Apple legnagyobb riválisának tartott Samsung következő zászlóshajója

Az állítólagos Samsung Galaxy S10+
Fotó: Weibo

2019 február közepén mutatja be a Samsung következő csúcskészülékét, a Galaxy S10-et. Ahogy lenni szokott, nem maradt teljes titokban a készülék, ugyanis már számos kiszivárogtatással találkoztunk és már a készülék külsejét is megismerhettük.

A korábbiakból már tudjuk, hogy a Samsung új készüléke megszabadul a notch elnevezést viselő, a készülék előlapjának fenti részébe benyúló sávtól és teljes kijelzőt kap.

Ben Geskin Samsung Galaxy S10 koncepciója
FOtó: Twitter/Ben Geskin

A The Wall Street Journal beszámolója szerint az új modellből négyféle változattal készül a Samsung. A legnagyobb modell, amely a Beyond X elnevezést kapta 6,7 colos kijelzőt, 5G-képességet és hat kamerát kap, melyből kettő az előlapon, négy pedig a hátoldalon helyezkedik el.

Az állítólagos Samsung Galaxy S10
Fotó: Weibo

A másik három modell 5,8 és 6,4 colos kijelző mérettartományban, 3 és 5 kameraszámok között mozognak. Egy korábbi Samsung szivárogtatás szerint a készüléken a szenzorsziget kerek lesz, helyet kap a mesterséges intelligencia, valamint az eddigieknél jobb felbontásra képes optika is.

A Weibon megjelent friss képet állítólag a Galaxy S10+ modellt ábrázolják, a kamerák vízszintesen helyezkednek el és a képek alapján az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építették be.

Pár renderelt kép is készült már a készülékről, sőt van olyan, aki azt állította, ő bizony már megkapta az új S10+ modellt és erről természetesen posztolt is.

Mindezek mellett egy videó is nyilvánosságra került, amelyen az 5G-képes Galaxy S10 szerepel.

A készülék pontos megjelenésének dátumát az 5G megjelenéséhez kötik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük