Új információk a még meg sem jelent hajlítható Samsung készülék utódjáról

A Samsung a sajtó képviselőinek kiküldött Galaxy Fold modellekkel csúfosan beégett, így elhalasztották a hajlítható készülék megjelenését. Állítólag gőzerővel készülnek az (újra)kiadásra, közben pedig már a Galaxy Fold 2 összetevőihez keresnek beszállítót.

A hírt a koreai The Bell osztotta meg, akik tudni vélik, hogy a Samsung a szintén koreai Dolnsys elnevezésű vállalattól kívánja a Samsung a Galaxy Fold utódjára szánt üvegfóliát beszerezni. A jelenlegi beszállító a Sumitomo Chemical, a még meg sem jelent első Galaxy Foldhoz használt poliimid fóliát ők biztosítják. A váltást állítólag az a fejlesztés eredményezte, melynek során a Dolnsys előállt egy, speciálisan az összehajtható telefonokhoz illő ultravékony edzett üveggel (UTG).

A vékonyság nem megy a strapabíróság rovására, jóval erősebb, mint az eredetileg használt poliimid védőfólia és a jövő évi tömeggyártásról a Samsung nem szeretne kimaradni.
A The Bell értesülései szerint a Galaxy Fold 2 már 8 colos kijelzőt kap, míg elődje 7,3 colos lesz. Az első Galaxy Fold bemutatkozása idén szeptemberben várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük