Az iPhone SE 2 mellett az “iPhone SE 3” is érkezik?

Fotó: YouTube.com/Simple Alpaca

Legalábbis a DigiTimes jelentése szerint. Iparági forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy 2020-ban az Apple akár hat új iPhone modellel is készülhet felhasználói számára. Az iPhone 12 termékcsalád hármasa mellett idén már nagyon számítanak az iPhone SE utódjaira. Igen, többesszámban.

Az ellátási lánc legfrissebb híre, hogy az Apple a már pletykált iPhone SE2 mellé valószínűleg újabb LCD-alapú modellt is hozzáad az iPhone termékcsaládhoz. Ez az új belépő az ‌iPhone‌ SE 2-nél nagyobb, 5,5 vagy 6,1 hüvelykes LCD-kijelzővel érkezhet 2020 végén vagy 2021 elején.

Az elismert iparági bennfentes, Ming-Chi Kuo néhány hónapja már beszámolt egy 5,4 hüvelykes iPhone készülékről, amely ezek szerint az “iPhone SE 3” lehet. Míg az iPhone SE 2 a 4,7 hüvelykes iPhone 8-on, addig az iPhone SE 3 az iPhone 11-en alapulhat.

A DigiTimes jelentésében arra is kitért, hogy akik hajlandóak magasabb árat fizetni egy készülékért, azoknak az idei iPhone 12 termékcsalád ajánlott, hiszen az elmúlt évek legnagyobb frissítéseit ígérik. Ezek közé tartozik a nagy hatótávolságú 3D kamera, a 120Hz ProMotion kijelző és az 5G.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük