Az Apple mégis kiállít a CES-en?

Már írtunk arról, hogy az Apple a hírek szerint részt vesz az idei, Las Vegas-ban tartott Consumer Electronics Show (CES) szakkiállításon. Ez azért is akkora hír, mert az Apple 1992-ben képviseltette magát itt utoljára, azóta egyetlen almás standdal sem találkozhattunk a rendezvényen. ’92-ben az akkori vezérigazgató, John Sculley az első Newton PDA-t vitte el.

Fotó: Getty Images

A korábbi információk szerint az idei eseményen sem kiállítóként, hanem szakértőként lettek volna jelen egy kerekasztal-beszélgetésen olyan nagyvállalatok mellett, mint a Facebook, a Procter & Gamble, valamint az FTC (az Egyesült Államok szövetségi kereskedelmi bizottsága).

A Bloomberg friss értesülései szerint azonban 28 év után idén standdal is várják a látogatókat. Az oldal úgy tudja, hogy a HomeKit és Siri kompatibilitással rendelkező eszközök lesznek a fókuszban.

Természetesen a kerekasztal beszélgetés sem marad el, a hivatalos program szerint Jane Horvath fogja képviselni a vállalatot, aki az adatvédelem kapcsán fog beszélni január 7-én. Hardveres bemutatóra nem érdemes számítani, arra ott vannak az Apple saját eseményei.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük