Galaxy S20 néven lát napvilágot a Samsung csúcsmobilja

A Samsung hivatalosan is megnyitotta az új évet idei készülékeivel, amelyek közül a fő termékcsalád a hírek szerint a várakozásokkal ellentétben meglepő elnevezéssel érkezik. Az eddigi tendenciát követve most a Galaxy S11 jönne, de a Samsung fronton megbízható forrásnak számító Ice Universe szerint a zászlóshajó a Galaxy S20 nevet viseli majd. Az új elnevezés állítólag 2020 tiszteletére született és ezentúl minden évben megjelenik a termékcsalád nevében az adott évszám.

A pletykák szerint az idei Galaxy S család tagjai a hátlapi kamerák hoznak nagy változásokat, de természetesen nagyobb akkumulátorra és 5G támogatásra is számíthatunk.

A február 11-én megrendezésre kerülő Unpacked eseményen bemutatásra kerül a több mélységet megjáró Galaxy Fold utódja, a Galaxy Fold 2 is.

Galaxy Fold 2
Fotó: Weibo

A készülék hatható érintőkijelzője a hírek szerint idén már nem műanyag, hanem üveg borítást kap, amely nem lesz ugyan ellenállóbb a karcokkal, de esztétikusabb lesz.

A múlt héten a Samsung a Galaxy S10 Lite és Note10 Lite mobilokat mutatta be, érdekesség, hogy a Galaxy S10 Lite világelsőként a Super Steady OIS elnevezésű optikai képstabilizáció megoldásával.

Fotó: Samsung

A Lite készülékek január végétől kaphatóak Magyarországon, a Galaxy S10 Lite ajánlott fogyasztói ára 227 990, míg a Galaxy Note 10 Lite ára 219 990 forint lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük