Tavasszal már viselhetjük az Apple Watch-ot

Nagyon úgy tűnik, hogy jövő tavasszal érkezhet meg az Apple Watch az üzletekbe. Az infó egyenesen az Apple üzleteiért felelős alelnökétől származik. A cégnél idén kezdő Angela Ahrendts egy, a dolgozóknak küldött videoüzenetben ejtette el ezt az infót.
Ahrendts az alábbiakat mondta a 9to5Machez eljuttatott üzenetben:
Azért vettünk fel titeket, mert ti vagytok a legjobbak a világon. Tudjátok hogyan kell kiszolgálni a vevőket. Maratont kell futni, aminek nem most lesz vége. Rendben? Jönnek az ünnepek, jön a kínai újév, azután pedig egy új órát mutatunk be tavasszal. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy álljatok meg egy pillanatra, vegyetek levegőt. Gondoljatok arra, hogy minden ügyfél, akivel kapcsolatba kerültök – és tudom, hogy ezt tudjátok, de nagyon elfoglaltak vagytok – szóval hogyan tudjátok elérni, hogy minden ügyfél úgy távozzon, hogy jobban érzi magát mint amikor belépett a boltba, tele pozitív érzésekkel.”

AppleEvent_0493

Már a bejelentés pillanatától 2015 eleje volt megjelölve hivatalos megjelenés dátumként, de konkrétumot sem akkor, sem azóta nem mondott a cég. Ahrendts felsorolásban a kínai holdújév utánra tette a megjelenést, amely 2015. február 19-re esik, de sokak szerint márciusban jelenik csak meg.

Különböző hírek már arról szólnak, hogy az Apple vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogyan kell átalakítani az üzleteket, hogy a vásárlók megfelelő környezetben és módon tudják kipróbálni majd az Apple Watch-ot.

apple09

Múlt hónapban Tim Cook egy megbeszélésen mondta el, hogy külön oktatásban részesülnek majd az Apple Store-ok értékesítői, hogy segíteni tudjanak a potenciális vásárlóknak felpróbálni a különböző modelleket, vagy éppen megmutatni a szíjcserét.
Szakértők szerint nem csak szakértői szempontból, de biztonsági oldalról is készülni kell az óra üzletekbe kerülésére, ugyanis teljesen más lopásgátló rendszereket igényel az óra, mint a korábbi termékek.

apple10

Ráadásul a biztonság az aranyból készült Edition modellek 5000 dolláros beharangozott ára miatt még fontosabb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük