Már előrendelhető az iPhone 7 az Apple egyik kereskedelmi partnerének oldalán

iphone-7-dummy

Még nincs iPhone 7. Hivatalosan. Az sem biztos, hogy egyáltalán ez lesz a neve. De az biztos, hogy az Apple szeptemberben (talán 7-én) bemutatja és utána indulhat is az előrendelés szeptember 9-én, pénteken, az értékesítés pedig 16-án. Legalábbis ezekre a dátumokra számítunk. Arra azonban nem számítottunk, hogy valahol már most is vesznek fel előrendelést a készülékre.

Egy Twitter bejegyzés szerint ugyanis az Apple egyik legnagyobb kereskedelmi partnere úgy döntött, megnyitja az iPhone 7 előrendelést.

A kínai (és Kínában is élő) iPhone rajongók számára (csak nekik) már publikus a Leleda oldala, ahol leadhatják előrendeléseiket a hamarosan megjelenő készülékre. A világon úgy néz ki, elsőként.

A művelethez meg kell adni a nevüket és egy mobilszámot, majd egy ellenőrző kódot kell küldeni. Ezután lehet megadni, hogy pontosan hány új iPhone-t szeretnének lefoglalni, ugyanis minden egyes ügyfél nem kevesebb, mint 15 iPhone 7 modellt tud egyszerre stoppolni.

Valószínűleg az Apple nemfog örülni annak, hogy már a bejelentés előtt is előrendelhetőek legújabb készülékeik, de hogy milyen lépéseket fog tenni az említett oldal vezetőivel szemben, illetve tesz-e egyáltalán valamit, nem tudni.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük